You are currently viewing Tunnustusõhtu

Tunnustusõhtu

25. mail toimus VGMi tunnustusõhtu õpilasvõistluste parimatele ja medalistidele ning nende juhendajatele.

Aitäh teile, Agne Bauman, Agnes Kask, Andre Luuk, Anna Sulg, Anneli Kuusik, Artur Tamm, Artur Voilenko, Birgit Kask, Birgit Prees, Claudia Matt, Daniel Kiwan, Dorel Lisett Jartsev, Eeva Johanna Vasar, Elis Randmaa, Elis Roosta, Emma Ney, Eva-Riin Järve, Gert Krimm, Gregor Lehtmets, Grete Tuur, Hanna-Maria Johanson, Hugo Elmest, Iko Marten Kiisler, Ireen Lindma, Iti Mari Pillesson, Kadri Allas, Kadri Reisner, Karl Kukk, Karl Männasoo, Keitlyn Carolina Asi, Kertu Aljas, Kirsi Gertrud Meigas, Kristiina Kasemaa, Laura-Liis Uussaar, Liisi Kangro, Linda Rebane, Lisa Näks, Lisett Klement, Lisette Ruut, Luisa Nuka, Mari Jaško, Maria Matilde Mähhar, Maria-Eliise Muinaste, Marissa Gross, Martin Tsanev, Mathias Siimon, Meribel Kuusik, Mihkel Kotta, Nele Lisette Hera, Oliver Mets, Oliver Vaks, Oona Linda Prohhorov, Ralf Mägi, Richard Pallon, Robin Mattias van Rens, Romet Krier, Ron-Antero Borissov, Saimon Oras, Sandra Kristin Paju, Simona Saik, Steven Ernits, Tobias Kasemets, Tobias Salla, Triin Mihkelson, Triinu Ress, Villem Väljas ning kõik juhendajad!