Esimene külalisloeng koos Vello Vaheriga

Toimus meie kooli esimene külalisloeng, kus esinejaks oli akrobaat ja treener Vello Vaher. 
Vello Vaher õpetas erinevate vahenditega žongleerimise trikke ja näitas, kuidas saab keerulisemateks harjutusteks oma lihaseid proovile panna. Lähtudes sealjuures füüsikaseadustest! Tema sõnum oli, võistle eelkõige iseenda ja mitte teistega ning kunagi pole liiga hilja, et uute asjadega alustada.
Iga kuu on Viimsi Gümnaasiumi kutsutud kõnelema kaks külalislektorit teemadel, kus nad tutvustavad enda tegevusvaldkondi. Külalisloengute eesmärk on viia õpilasteni rohkem elulisi teemasid, rõhk on isiklikul arengul ning sellel, et õpilased saaksid juba varakult teadmisi selle kohta, mida üks tegevusvaldkond endast kujutab. Oodatud on kõnelema võimalikult erinevatest eluvaldkondadest inimesed, kes soovivad oma isiklikku kogemust ja õppetunde jagada. Viimsi Gümnaasiumi külalisloengud toimuvad iga kuu viimasel kolmapäeval.