You are currently viewing Hanna-Maria Johanson (G3) sai konkursilt “Retk läbi keskaegse Tallinna” kolmanda koha!

Hanna-Maria Johanson (G3) sai konkursilt “Retk läbi keskaegse Tallinna” kolmanda koha!

Tallinna Linnamuuseum korraldas Arheoloogiasügise puhul õpilaskonkursi „Retk läbi keskaegse Tallinna“. Ülesanne oli kirjutada keskajaainelise seiklusmängu stsenaarium, et võidutöö põhjal saaks luua mängu Roadgames-platvormile.

Meie õppija Hanna-Maria Johanson (G3) saavutas kolmanda koha tööga Vanast Toomast. Eriliste plussidena tõi žürii välja, et lugu on kirjutatud üksi, meeskonda kaasamata, et mängu teevad põnevaks Tallinna sümboliga seotud mõistatuslikud anagrammid ning kohe stsenaariumi alguses on loodud konkreetne ja selge ülesanne. Tähelepanu on pööratud ka ohutusele, mis Tallinna vanalinnas liikudes eriti oluline just talvel. Hanna-Maria juhendaja on Kristiina Noormets.

Foto: Meeli Küttim