You are currently viewing Viimsi Gümnaasiumi 2. lennu lõpuaktus 1. juulil kl 16.00

Viimsi Gümnaasiumi 2. lennu lõpuaktus 1. juulil kl 16.00

Kallid 2. lend, tänased ja endised õpetajad!

Viimsi Gümnaasium soovib jagada teiega meie erilist päeva 1. juulil 2020 kell 16.00.

Seoses valitsuse otsusega asendada 2+2 reegel hajutatuse nõudega, oleme otsustanud korraldada 2. lennu lõpuaktuse kooli aatriumis. Aktusele on oodatud õpilased, tänased ja endised õpetajad. Lähedastel ja külalistel on võimalik vaadata kodudes või nutiseadmetes aktuse videoülekannet ning kell 18.00 tulla koolimaja ette värskeid gümnaasiumilõpetajaid õnnitlema. Nii oleme taganud ilmastikukindlama sündmuse kogu lennule arvestades hajutatuse nõuet.

Külalised saavad auto parkida Haabneeme Kooli, Viimsi valla staadioni või Lubja parklas. Rangelt on keelatud parkida kooli sissesõidu teel, Tammepõllu tee koolipoolsel teepervel või Tammepõllu kortermaja parkimiskohtadel. Palume külalistel jälgida hajutatuse nõuet ka koolimaja ees.

Kohtumiseni 1. juulil!
Karmen Paul