You are currently viewing Rändnäitus "Kosmosetehnoloogia meie igapäevaelus"

Rändnäitus "Kosmosetehnoloogia meie igapäevaelus"

Meie koolis on üleval Tartu observatooriumi ja Haridus- ja Teadusministeeriumi koostöös valminud interaktiivne kosmosetehnoloogiateemaline rändnäitus „Kosmosetehnoloogia meie igapäevaelus!“. 
Eesmärk on tutvustada satelliite, nende erinevaid rakendusvõimalusi ning kosmoses kasutatavate materjalide ja teenuste jõudmist igapäevaellu. Lisaks on näituse üheks eesmärgiks tõsta inimeste teadlikkust kosmoseteaduse vajalikkusest ühiskonnale erinevate teenuste ja rakenduste näol.
Näitus koosneb seitsmest huvitavast postrist, mis rändavad koolist kooli. Näitus jääb Viimsi Gümnaasiumisse üles novembrikuu lõpuni. Selle põhjal on õpilastel võimalus loodusainetes analüüse kirjutada ja uurimisülesandeid täita.