You are currently viewing Koolidevahelistelt võrkpalli meistrivõistlustelt 1. ja 6. koht!

Koolidevahelistelt võrkpalli meistrivõistlustelt 1. ja 6. koht!

Nii poisid kui tüdrukud käisid Harjumaa koolidevahelistel võrkpalli meistrivõistlustel. Tüdrukud näitasid väga head mängu aga veerandfinaalis pidid tunnistama Kiili Gümnaasiumi paremust ja saavutasid üldkokkuvõttes tugevas konkurentsis 6. koha. Poisid on iga aastaga tulemusi parandanud ja sel aastal tegid puhta töö – alagrupist kindel esikoht. Veerandfinaalis alistati Jüri Gümnaasium, poolfinaalis Keila kool ja finaalis Kiili Gümnaasium.

Turniiril osalesid tüdrukutest: Emma-Liis Kirst, Lisett Lembinen, Hanna-Riin Koppel, Brigitta Valp, Merilyn Aasna, Helin Tuulas ja Oona Linda Prohhorov ja poistest: Oskar Niinemaa, Siim Koolmeister, Veron Viik, Markus Rannaste, Hardy Andres Reinhold, Johann Vink, Gabriel Taavet Lass ja Henry Kaldra. 

Palju õnne ja aitäh kehalise kasvatuse õpetajatele!