You are currently viewing Emili Kelle (G3) saavutas Eesti Draamateatri arvustusvõistlsel arutluste kategoorias I-II koha

Emili Kelle (G3) saavutas Eesti Draamateatri arvustusvõistlsel arutluste kategoorias I-II koha

15. mail kuulutas Eesti Draamateater välja arvustusvõistluse preemiad. Kokku laekus 52 tööd erinevatest koolidest üle Eesti. Žürii premeeris 8 arvustust ja arutlust.G3 õppija Emili Kelle saavutas arutluste kategoorias I-II koha tööga “Paus kannab ehk quo vadis, eesti teater?” Palju õnne! Ja suur tänu, juhendaja Külli Täht!
. . . 

“Ostan “veenus.me” pileti. Edasi lükatud. Asendusetendus. Tühistatud. Ostan “Aed” pileti. Edasi lükatud. Vahetuspilet. Ostan “Kas sa etendad iseennast?” pileti. Tühistatud. Teadmatus. Millal üldse… kas üldse?

Kui minu viimane teatrikogemus jääks lõplikuks, kas ma oleks rahul?”

. . . Emili kirjatööd saab lugeda Hüpernoolest: https://hypernool.com/paus-kannab-ehk-quo-vadis-eesti-teater/