You are currently viewing Fashion Revolution Week VGMis

Fashion Revolution Week VGMis

Sel aastal toimub esmakordselt meie koolis FASHION REVOLUTION WEEK, mida korraldame koostöös Fashion Revolution Estoniaga. Ürituse eesmärk on tuua esile nii moetööstuse murekohti kui ka nende lahendusi. Peamine lahendus, millele keskendume, on oma rõivaste väärtustamine ja nende eluea pikendamine. Teeme seda pakkudes teile erinevaid tegevusi, millega saate oma panuse anda. Fashion Revolution Week toimub 8.04-12.04.

8. aprillil on võimalik vaadata pikkadel vahetundidel (11.15-11.25 ja 12.55-13.25) Reet Ausi dokumentaalfilmi “Out of Fashion”. Sellele lisaks näitame nädala jooksul ka episoode paljudele juba tuttavalt kanalilt “Samm korraga”.

9.-10. aprill toimub aatriumis rõivaste parandamise töötuba, kuhu on oodatud kogu koolipere, nii et otsige kõik katkised särgid, püksid, kampsunid välja!

11.-12. aprill korraldame rõivaringi ehk riiete vahetust. Selle kohta tuleb peagi lisainfot ning osalemiseks avame registreerimise. Seni tuuseldage veidi oma kappides ringi ja vaadake, mis rõivad teile enam ei sobi/mahu/meeldi ning pange need valmis.

Päikest!
Fashion Revolution Weeki korraldustiim Katriin, Anastasia, Liisa, Carolina, Lauraliis ja Madelen