You are currently viewing Kutsume kogukonnaõhtule rahatarkuse teemadel 13.märtsil kell 18.00

Kutsume kogukonnaõhtule rahatarkuse teemadel 13.märtsil kell 18.00

Viimsi Gümnaasium kutsub inspiratsiooniõhtule, kus esinejateks on rahatarkuse eksperdid Jaak Roosaare, Marko Oolo ja Riin Mäesalu

13. märtsil kell 18.00-20.00 toimub Viimsi Gümnaasiumis juba teine kogukonnale suunatud inspiratsiooniõhtu. Sellel korral toimub see vestlusringi formaadis ning fookuseks on rahatarkus.

Mitmekülgsete kogemuste ja teadmistega valdkonna eksperdid Jaak Roosaare, Marko Oolo ja Riin Mäesalu jagavad tarkusi, kuidas raha enda heaks tööle panna.

Jaak Roosaare on lapsest peale olnud huvitatud investeerimisest ja kõigest, mis käib valdkonna “isiklikud rahaasjad” alla. Esimesed aktsiatehingud tegi ta 1999. aastal ja praegu investeerib kolme varaklassi: dividendiaktsiatesse, välja antud laenudesse ja üürikinnisvarasse. Peab blogi ning on välja andnud mitmeid rahatarkuse teemalisi raamatuid.

Marko Oolo huvi investeerimise vastu tekkis ülikooli esimestel aastatel. Alustades praktiliselt nullist tegi ta esimesed mõnesaja euro suurused investeeringud Balti börsil ja ühisrahastusse. Algkapitali investeerimiseks on ta teeninud palgatööst ning hiljem ka ettevõtlusest. Täna moodustab suurema osa tema sissetulekust investeerimistulu. Isana panustab ka oma lastele investeerimisportfelli loomisesse.

Riin Mäesalu on rahatarkuse giid ja Off The Record Jutud blogi kaasautor, kes korraldab investeerimismatkasid ja õpetab instagramis @investeeriin nime all rahatarkust, jagades oma investeerimisteekonnal õpitut ja kogetut, et ka teised julgeksid elada nii nagu nad tahavad, millal tahavad.

Selleks, et õhtu oleks kõigile võimalikult kasulik, on juba registreerimisvormis võimalik esinejatele ette saata küsimusi. Kindlasti jääb võimalus ka kohapealseks aruteluks.

Ootame inspiratsiooniõhtule nii noori, lapsevanemaid kui kõiki rahatarkusest huvitatud kogukonnaliikmeid. Palume ennast registreerida inspiratsiooniõhtule SIIN ja soovi korral lisada registreerimisvormi ka omapoolsed küsimused.

Uue inspiratsiooniõhtute sarjaga tähistab Viimsi Gümnaasium oma 5. sünnipäeva. Avame uksed laiemale kogukonnale ja kutsume teid paaril korral aastas osa saama põnevatest loengutest. Inspiratsiooniõhtute läbiv teema ja võtmesõna on investeerimine – iseendasse, oma suhetesse, varasse ja kõigesse, mis mõjutab meie heaolu. Eksperdid jagavad teadmisi, mis aitavad muutlikel aegadel paremini hakkama saada ning muutustega kohaneda. 

Viimsi Gümnaasiumi hoolekogu