You are currently viewing VGMi matemaatikaõpetajad kutsuvad koostööpäevale

VGMi matemaatikaõpetajad kutsuvad koostööpäevale

Viimsi Gümnaasiumi matemaatikaõpetajad kutsuvad kõiki riigikoolide gümnaasiumiastme matemaatikaõpetajaid koostööpäevale!

Oleme veendunud, et meil kõigil on häid õpetamisnippe ja vahvaid ideid, mida oma tundides kasutame, ning millest oleks teistelgi õpetajatel võimalik õppida. Selleks, et head ideed vaid paari õpetaja teadvusesse ei jääks, kutsume teid üles neid teistegagi jagama.

Riigikoolide gümnaasiumiastme matemaatikaõpetajate koostööpäeva eesmärkideks on:

☑️suurendada kogukonnatunnet ja leida uusi mõttekaaslasi;
☑️jagada häid kogemusi ja (taas)avastada toimivaid õpetamispraktikaid;
☑️luua üheskoos õppijaid aktiveerivaid õppematerjale.

Soovime, et lisaks kokkutulemisele oleks sel päeval ka praktiline väärtus. Seega plaanime aega koos töötamiseks, et üheskoos väiksemates rühmades panustades saaksid valmida õppematerjalid, mida meil kõigil hiljem oma tundides võimalik kasutada on. Pärast koostööpäeva hoolitseme meie selle eest, et õppematerjalid kõik ühise vormistuse saaksid. Seejärel jagame loodud materjale ka koostööpäeval osalenutega.

NB! VAJALIK EELREGISTREERIMINE! INFO REGISTREERIMISE KOHTA on kõikidele riigikoolidele saadetud, hea riigikooli matemaatikaõpetaja, palun leia see enda postkastist või küsi meie käest lisainfot, kui kutset pole tulnud!

Lisainfo: Anna-Marie Vara () ja Kristin Parve ()