Suurepärased tulemused füüsikaolümpiaadi piirkonnavoorust

Palju õnne suurepäraste tulemuste eest füüsikaolümpiaadi piirkonnavoorus 10. klasside arvestuses 2. koht Marten Kukk, 3. koht Riho Raidla, 5. koht Enzo Viik ja 9. koht Rene Leeman; 11. klasside arvestuses 3. koht Tobias Salla, 6. koht Kaspar Kallaste, 7. koht Rome Martti Daum, 9. koht Kert Klaus ja 10. koht Emily Kaisa Corcoran; 12. klasside arvestuses 2. koht Kadri Allas, 4. koht Karl Männasoo, 5. koht Ekke Valner, 6. koht Indrek Jürves, 7. koht Oskar Niinemaa, 9. koht Kaur Tamme, 10. koht Robert Lehiste. Gümnaasiumi arvestuses kokku pääsesis esikümnesse Tobias Salla 4. kohaga, Kadri Allas 8. kohaga ja Karl Männasoo 10. kohaga. Suur tänu kõigile, kes veel osalesid ja enda teadmised proovile panid Petr Gadalov, Hugo Elmest, Sarlotte Lõvi, Ott Orub, Robin Mattias van Rens, Anneli Kuusik. Täname juhendajaid – Ingrid Rõigas ja Marko-Raul Peetersoo.