You are currently viewing Ingrid Rõigas pälvis teaduse populariseerimise eest tunnustuse!

Ingrid Rõigas pälvis teaduse populariseerimise eest tunnustuse!

Eesti Teadusagentuuri teaduskommunikatsiooni aastakonverentsil tunnustati silmapaistvaid teaduse eestkõnelejaid. Välja anti Eesti teaduse populariseerimise auhinnad kuues kategoorias ja eripreemiad, et innustada teadusest ühiskonnas rohkem rääkima ja kirjutama. 

Meie füüsikaõpetaja Ingrid Rõigas pälvis Tartu Ülikooli Tartu observatooriumi ja ESERO Eesti tunnustuse Linnutee Täht. Preemia anti välja esimest korda. Linnutee Täht on tunnustus, millega pärjatakse inimest või asutust, kes on oluliselt panustanud oma tegevusega loodus- ja täppsiteaduste populariseerimisele läbi kosmose valdkonna. Tunnustusega käib kaasas klaasist meene ja rahaline preemia 1000 eurot.