You are currently viewing Positron 2023 videokonkursi parimad tulevad VGMist!

Positron 2023 videokonkursi parimad tulevad VGMist!

Positron 2023 raames korraldatud eelkonkursile „Milline näeb välja Eesti elektrisüsteem aastal 2050?“ laekus noortelt mitmeid põnevaid videoid ja ideid. Parimateks töödeks osutusid kahe grupi videod, kus mõlemad rühmad suutsid ilmekalt põhjendada oma ideid ning videotes olid kaalutud läbi erinevad energia tootmisvõimalused aastaks 2050.

Esimese video autorid Pille Kurnitski, Alexandra Angelina Ojamets ja Laura-Liisa Laineveer tulevad Viimsi Gümnaasiumist ning teise video autorid Tristan Priit Allik ja Anette Kipso Gustav Adolfi Gümnaasiumist.

Võitjatiimid saavad külastada koostöös Tallinki ja Fermi Energiaga Soome Olkiluoto tuumajaama ning nautida lõõgastavat spaapuhkust Nordic Hotel Forumis.

VGMi võitjameeskond alustas oma projektiga kevadel Inseneeria valikaine raames. Palju õnne!