You are currently viewing Holokausti ajaloo teemalise õppematerjali koostamise konkursilt esikoht

Holokausti ajaloo teemalise õppematerjali koostamise konkursilt esikoht

Lõpule jõudis 5-kuuline retk läbi ajaloo, mille käigus sukelduti süvitsi Eesti ja holokausti temaatikasse ning saime lähemalt tutvuda juudi kultuuri ja kommetega. Tulemuseks on õppijalt-õppijale kontekstis valminud õppematerjalid holokausti ajaloo käsitlemiseks.

VGM-ist osales kolm 3-liikmelist meeskonda. Ireen Lindma, Marissa Gross ja Liisi Kangro (G1) saavutasid esikoha ning said korraldajate poolse tunnustuse koostöisuse ja asjalikkuse eest Eesti Mälu Instituudi ja HTMi holokausti ajaloo teemalise õppematerjali koostamise konkursil. Neid ootab suvel ees ajaloohõnguline reis Baltikumi!

Täname ka samal konkursil tänukirjaga tunnustatud õppijaid Joonas Aaron Raieste, Gert Krimm, Saskia Kaskpeit (G3), Fred Harris Allas, Hardi Haug ja Amanda Serely Vilbo (G1).

Täname juhendajat – Kristiina Noormetsa, kes ütles: “Olen meie õppijate üle ülimalt uhke, et nad koolikohustuste kõrvalt nii pikalt väldanud teekonda kaasa teha suutsid. Tegemist oli vastastikku rikastava koostööga, mis pani (taas)väärtustama õpilane-õpetaja suhteid ♡”