Nädala õpilasvõistlused

AITÄH! Kaspar Kallaste, Raneli Orman, Ott Orub, Valter Tammäe, Henri Looman, Kadri Reisner, Anneli Kuusik, Erich Vään (G1), Karl Männasoo, Artur Tamm, Hardy Andres Reinhold, Maria Rohumaa, Kevin Kräkel, Rico Marten Reiner, Kaur Tamme, Albert Maidla, Tannar Tomingas, Sander Roosimäe, Liisa-Lotta Kaldma, Marleen Puuström, Laura Maria Tolppa, Kristin Jassik, Kristo Nurmik, Rebeka Järve, Indrek Jürves, Daniel Kiwan, Liisa Umbleja, Martin Erki Kähr, Markos Kanepi, Brita Melinde Ploom, Kadri Allas, Merli Raudsepp, Markus Rannaste, Jakob Orav (G2), Gloria Veskimeister, Hanna- Maria Johanson, Karl Kukk, Meribel Kuusik, Sandra Anet Kalju, Iko Marten Kiisler, Mihkel Kotta, Eva-Riin Järve, Berit Kupper, Rommel Paju, Sandra Kristin Paju, Brit Toper ja Laura-Lisette Räni (G3) osalemast matemaatikaülesannete lahendamise võistlusel “Känguru”. Täname juhendajaid: Anna-Marie Vara, Kristin Parve, Liisu Jallai, Monika Paurson, Liisi Kaljo, Ilana Sominskaja, Kairi Heinsalu ja Eva Vihmaru.

PALJU ÕNNE! Maria Rohumaa, Sandra Kristin Paju, Karl Kukk ja Martin Erki Kähr saavutamast meeskondliku 2. koha gümnaasiumite arvestuses Eesti Koolispordi Liidu egiidi all toimunud lauatennise võistlusel. Täname juhendajat – Arsen Abeljan.

PALJU ÕNNE! Johann Vink, Markus Rannaste, Henry Kaldra, Gabriel Taavet Lass, Angelina Praun, Oona Linda Prohhorov ja Emma-Liis Kirst osalemast Akzo nobel cup võrkpallivõistlusel ja saavutamast tugevamas gruppis (meistriliigas) meeskondliku 4. koha ning Veron Viik, Siim Koolmeister, Oskar Niinemaa, Hardy Reinhold, Joanna Laast, Lisett Lembinen, Hanna-Riin Koppel ja Merilyn Aasna saavutamast meeskondliku 7. koha. Täname juhendajat: Rain Jääger.