Nädala õpilasvõistlused

PALJU ÕNNE! Villem Väljas saavutamast 2. koha geograafia olümpiaadi piirkonnavoorus 11. klasside arvestuses ja tagamast sellega pääsu lõppvooru. Täname veel: Indrek Jürves 4. koht 11. kl arvestuses, Emma Ney 9. koht 11. kl arvestused, Isabel Mölder 4. koht 12. kl arvestuses ja Risto Markus Niitsoo 6.-7. koht 12. kl arvstuses. Täname juhendajat – Kristjan Pärnamägi.

PALJU ÕNNE! Matemaatikaolümpiaadi piirkonnavoorus 10. klasside arvestuses saavutas Saimon Oras 2. koha, 11. klasside arvestuses saavutas Indrek Jürves 3. koha ja Artur Tamm 9. koha ning 12. klasside arvestuses saavutas Mathias Siimon 2. koha ja Meribel Kuusik 7. koha. Täname juhendajaid – Ilana Sominskaja, Kristin Parve ja Kairi Heinsalu.

AITÄH! Mona Bronzov, Ronja Voog, Kristelle Kirsimäe, Robert Kuura, Trevor Vaidla, Oskar Laur, Robin Lill, Martin Aksel Porroson ja Katriin Tammoja osalemast soome keele olümpiaadi piirkonnavoorus. Täname juhendjat – Ruth Rappold.