You are currently viewing Suurepärased tulemused Laidoneri olümpiateatejooksult

Suurepärased tulemused Laidoneri olümpiateatejooksult

Aitäh viiele VGMi võiskonnale, kes osalesid 22. septembril XXIII KINDRAL JOHAN LAIDONERI OLÜMPIATEATEJOOKSUL.

PALJU ÕNNE Agne Bauman, Liisi Kangro, Andra Lepasson, Liisbet Rümmel, Mari Ann Kuusik, Kertu Aljas, Elisabet Seepter ja Kristel Teeväli – 2. koht gümnaasiumite tüdrukute arvsetuses ning Natali Sigijane, Carmen Krain, Anna Loviisa Raud, Lotte Puusepp, Maria Leena Oja, Keitlyn Carolina Asi, Mirtel Põlluäär ja Annaliise Tamm – 3. koht gümnaasiumite tüdrukute arvsetuses.

PALJU ÕNNE Romet Akel, Artur Voilenko, Robin Lill, Henri Laanemets, Oliver Vaks, Darijus Jurs, Tobias Salla ja Jorven Bruno Nopponen 2. koht gümnaasiumite poiste arvsetuses ning Richard Martel Eek, Gregor Vigla, Martin Kask, Martin Uik, Gregor Sepp, Mark Lõiv, Roden Vahe ja Jaan Pirk 5. koht gümnaasiumite poiste arvsetuses.

Täname ka õpetajatest ja vilistlastest koosnenud võistkonda Markus Valkna, Rain Jääger, Aleksander Ojamets, Ave Ojasoon, Arsen Abeljan, Martin Männik, Tony Markus Nurk ja Gregor Krämann, kes saavutasid 5. koha sõpruskondade arvestuses.

Täname ka juhendajaid Ave Ojasoon, Rain Jääger ja Arsen Abeljan.