You are currently viewing 1. aprillil esindasid õppijad VGMi kokku kolmel etlusvõistlusel

1. aprillil esindasid õppijad VGMi kokku kolmel etlusvõistlusel

1. aprillil esindasid õppijad VGMi kokku kolmel erineval etlusvõistlusel! Robin Kivirand (G3) (pildil), kes pääses finaali ja osales Draamateatri monoloogivõistlusel! Suur aitäh talle ja suur aitäh kõigile kaasaelajatele, kes Draamateatris kohapeal kuulamas-vaatamas olid. Kasper Sebastian Silla (G3) ja Maria-Eliise Muinaste (G2), kes osalesid Juhan ja Jakob Liivi ja Liivide luuleauhinna laureaatidele pühendatud maakondlikul konkursil ja saavutasid vastavalt 2. ja 3. koha! Suur aitäh ja palju õnne! Iko Marten Kiisler (G2), kes pääses finaali ja osales Sõmerus õpilasetlejate konkursil! Suur aitäh!

Suur tänu ka juhendaja, Külli Täht!

Foto: Kalev Lilleorg