You are currently viewing Füüsikavõistlus “Kajakas” oli meile edukas

Füüsikavõistlus “Kajakas” oli meile edukas

12. jaanuaril toimus üleriigiline füüsikavõistlus “Kajakas”, milles osalejatel tuli lahendada ülesandeid nii koolifüüsikaga seotud teemadel kui ka igapäevaelulistest valdkondadest. Ülesannete lahendamine eeldas head intuitsiooni ja olukordade piltliku ettekujutamise võimet.

Üle Eesti 325 osaleja hulgas saavutas osalenud 15-st VGM õpilasest 8 õpilast koha esimeses pooles. Karl Kukk (G2) suurepärane 14. koht! Väga hea tulemuseni jõudis ka Sten Lang (G1) 25. koht. Lõpp-protokolli mahtusid veel Marta Toomsalu (G3), Oscar Moretti (G3), Ekke Valner (G1), Artur Tamm (G1), Iko Marten Kiisler (G2) ja Luisa Nuka (G2).

Palju õnne ja suur aitäh kõigile osalejatele!
Ingrid Rõigas
füüsikaõpetaja