You are currently viewing Päranditegijate konkursilt auhinnasadu

Päranditegijate konkursilt auhinnasadu

Muinsuskaitseamet andis sel nädalal Eesti Vabaõhumuuseumis toimunud auhinnatseremoonial üle koolinoortele suunatud Päranditegija konkursi auhinnad.

Gümnaasiumi vanuseastmes tulid kõik kolm esimest kohta Viimsi Gümnaasiumisse! Ehk konkursi võitis Emma Haas (G3), kelle võistlusele saadetud video tutvustas maakodust leitud ajaloolist triikrauda ja põgusalt ka triikraua leiutamislugu.

Teine ja kolmas koht läks jagamisele G2-õppijate, Triin Korvi ja Hella Õitspuu vahel, kellest esimese võistlustöö rääkis perekonna märtsipommitamisega seotud loo ja teine võistlustöö oli seotud esmapilgul argise koduse pärandi ja vanaema jutustatud lugudega.

Palju, palju õnne võitjatele ja nende juhendajale, õpetaja Kristiina Noormetsale! Ja suur tänu kõigile G2 ja G3 õppijatele, kes konkursil osalesid.