You are currently viewing Otsime kursusele “Sissejuhatus inseneeriasse” juhendajat

Otsime kursusele “Sissejuhatus inseneeriasse” juhendajat

Hea inseneeriavaldkonna esindaja, tule meile! Tule aita potentsiaalsetele tulevastele inseneridele valdkonda tutvustada!

Sügisel 2021 taasavame inseneeria mooduli meie G3 õppijatele. Selle mooduli kaudu on õppijal võimalus tutvuda inseneri elukutsega. Moodul populariseerib tehnoloogia valdkonda ning annab praktilisi teadmisi ja oskusi, mida vajavad insenerid oma igapäevatöös. 

Otsime kursusele “Sissejuhatus inseneeriasse” juhendajat. Kursuse eesmärgiks on tekitada huvi inseneeria valdkonna vastu. Kursus tutvustab erinevaid inseneeria valdkondi kaasates spetsialiste ja praktikuid. See on mooduli 1. kursus, mis toimub perioodil september – novembri lõpp teisipäeva hommikuti 2×75 minutit. 

Kui oled ise huvitatud või tead kedagi, kes võiks sellest huvitatud olla, kirjuta  hiljemalt 12. maiks. 

Juhul kui oled mõne kindla inseneeriavaldkonnaga seotud ja tahaksid just selle valdkonnaga seotud kursust juhendada, anna samuti endast märku.