You are currently viewing Tegevust alustas VGM Õppijate Vaimse Tervise klubi NOVATEK

Tegevust alustas VGM Õppijate Vaimse Tervise klubi NOVATEK

Oma tegevust alustas VGM Õppijate Vaimse Tervise klubi.

Õppijate vaimse tervise klubi eesmärk on toetada kaasõpilaste vaimset tervist, pakkudes erinevaid liikumisvõimalusi, ühistegevusi (esialgu läbi veebi), loovaid projekte ja võimalust veeta aega kaasõpilastega.

Iga nädal toimuvad erinevad üritused, millest grupi liikmed osa saavad võtta. Samaaegselt on toimumas ka pikaajalised väljakutsed (kõndimine/jooksmine, fitness treeningud), millest osalemise mahu saab igaüks endale ise määrata. Lisaks hakatakse pakkuma erinevaid ideid treeninguteks, millega iseseisvalt tegeleda saab.

Klubi estvedajateks on Matilde Sigijane, Mia Oja, Hanna Liisa Sulg, Andris Taal, Johanna Triinu Kažjava, Karolina Johanna Freiberg, Kristiina Kivimäe, Iris Vainokivi, Emily Keersalu, Lemme Randma ja Rain Jääger.

Klubi ürituste sari saab alguse juba täna õhtul kl 8 veebis toimuva 80ndate stiilis peoga!