You are currently viewing Aasta kool 2020 2. koht

Aasta kool 2020 2. koht

Viimsi Gümnaasium sai Aasta kool 2020 konkursil 2. koha. Aasta kool 2020 tiitli pälvis Võru Gümnaasium,  kes kogus žürii ja rahvahääletuse tulemusena kõige enam punkte. Napilt järgnes Viimsi Gümnaasium ja punktiarvestuses tuli kolmandaks Tartu Forseliuse Kool.

Oleme väga rõõmsad ja tänulikud! Aitäh kõigile, kes meie poolt hääletasid ja aitäh kogu kooliperele, sest just meie inimesed teevad meie ägeda kooli!

Aasta kool on Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt välja kuulutatud aasta õpetaja konkursi “Eestimaa õpib ja tänab” osa, et väärtustada lisaks üksikisikutele ka koole tervikuna. Konkursi eesmärk on näidata kooli inspireerivas ja lõbusas võtmes – kool ei ole lihtsalt õppeasutus, vaid laste ja noorte kohtumispaik, kus lisaks õppetööle saab sisukalt ja toredalt aega veeta ning koostöös ja üksteist toetades ühiselt tegutseda.