You are currently viewing 2. lennu lõpuaktuse otseülekanne 1. juulil kl 16.00

2. lennu lõpuaktuse otseülekanne 1. juulil kl 16.00

Kolmapäeval, 1. juulil kl 16.00 toimub Viimsi Gümnaasiumi 2. lennu lõpuaktus kooli aatriumis.

Aktusele on oodatud õpilased, tänased ja endised õpetajad. Lähedastel ja külalistel on võimalik vaadata kodudes või nutiseadmetes aktuse videoülekannet ning kell 18.00 tulla koolimaja ette värskeid gümnaasiumilõpetajaid õnnitlema. 

Külalised saavad auto parkida Haabneeme Kooli, Viimsi valla staadioni või Lubja parklas. Rangelt on keelatud parkida kooli sissesõidu teel, Tammepõllu tee koolipoolsel teepervel või Tammepõllu kortermaja parkimiskohtadel. Palume külalistel jälgida koolimaja ees hajutatuse nõuet.

Aktus kantakse üle otseülekandena ning on järelvaadatav kuni 14. juuli. Ülekande aadress on: aktus.television.ee/vgm