Harjumaa emakeeleolümpiaad 2020

Reedel, 24. jaanuaril toimus Harjumaa emakeeleolümpiaad. Viimsi Gümnaasiumi õpilased esindasid oma kooli järgmiselt. 10. klasside arvestuses saavutas I koha Miriam Iris Maiste (juhendaja Kaidi Kolsar), III koha Iris Õunapuu (juhendaja Kirsi Rannaste), IV koha Liis Mirjam Juvas (juhendaja Külli Täht), VI koha Polina Peterson (juhendaja Kirsi Rannaste). 11. klasside arvestuses saavutas III koha Tristan Aljamaa (juhendaja Kaidi Kolsar) ja V koha Aneta Kõiva (juhendaja Kirsi Rannaste).

Olümpiaadist võtsid osa veel Hedy Läets, Valeria Filippova, Mercedes Riazapova, Brenda Pent (juhendaja Kristiine Kurema), Joosep Lember, Kertu Nõmm, Gretel Abner (juhendaja Kirsi Rannaste), Emma VictoriaTalvik, Emili Kelle, Elisabeth Madisson (juhendaja Ülle Pinnonen), Dione Frances Pallase, Olivia Hermlin, Maria Heleen Tõniste (juhendaja Külli Täht).

Aitäh kõigile osalejatele ja nende juhendajatele.

Harjumaa emakeeleolümpiaadi korraldasid käesoleval õppeaastal Viimsi Kooli ja Viimsi Gümnaasiumi eesti keele ja kirjanduse õpetajad. Konkursi korraldamist koordineerisid Riita Järve Viimsi Koolist ja Kirsi Rannaste Viimsi Gümnaasiumist.