You are currently viewing Viimsi Gümnaasium võõrustas TalTechi Maapõuenädala avaüritust

Viimsi Gümnaasium võõrustas TalTechi Maapõuenädala avaüritust

9. mail toimus Viimsi Gümnaasiumis Maapõuenädala avaüritus, mida korraldasid TalTech ja Eesti Geoloogiateenistus.

Maapõuenädala avaüritusel toimusid geoloogiat ja mäendust tutvustavad töötoad õpilastele. Töötubadest võtsid osa õpilased Järveotsa Gümnaasiumist, Jõhvi Gümnaasiumist, Maardu Gümnaasiumist ja Viimsi Gümnaasiumist.

Õpetajad ja koolijuhid, haridus- ja teadusministeeriumi ja omavalitsuse esindajad ning erinevate teadusasutuste esindajad arutlesid ümarlaual võimaluste üle, kas ja kuidas geoloogiat õppeainena kooliprogrammis rakendada.

Tänud TalTech ja Karin Käär ürituse korraldamise eest ning koostöö eest moodulite väljatöötamisel. Meil oli hea meel üritust võõrustada!