Külalislektorid 18.04: Annika Haas ja Marko Oolo

Järgmisel neljapäeval (18.04) tulevad meile külla dokumentaalfotograaf Annika Haas ning ettevõtja, investor Marko Oolo.

Annika Haas on nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt tunnustatud fotograaf, tema töid iseloomustavad aktuaalsed ja sotsiaalsed teemad. Praegu võib Annika Haasi fotonäitust näha Tallinna kesklinna Tammsaare pargis ning tema kaks uurimisprojekti olid ka EV100 kunstiprogrammi olulised osad: dokumentaal- ja portreefotonäitus „Eesti moslemikogukonna anatoomia“ ning “Sissevaade Eesti romade kogukonda”:
https://www.ev100.ee/et/eesti-moslemikogukonna-anatoomia
https://www.ev100.ee/et/sissevaade-eesti-romade-kogukonda

Marko Oolo on noor ettevõtja ning tegeleb aktiivselt investeerimisega. Tänu oma headele rahaharjumustele on ta tõenäoliselt finantsiliselt vaba juba enne oma 30.eluaastat. Tema üks missioonidest on olnud jagada ja õpetada rahatarkust ning sellest sai alguse ka Investeerimisklubi, mille üheks asutajaks on Marko ise. Üks klubi aktiivsetest liikmetest on muide ka Tanel Padar, kes Investeerimisklubis ise kõnelejana on üles astunud. Marko ütleb enda kohta nii:
“Mina olen Marko. Üheksa aastat tagasi olin õpilane nagu Sina praegu, täna töötan riskiinvesteerimisfondis Superangel ning tegelen aktiivselt ettevõtluse ja investeerimisega. “

Marko tuleb meile rääkima harjumustest ja investeerimisest ehk loengu tulemusena saad Sa näiteks teada, millised harjumused aitavad Sul kõige paremini raha koguda. 

Kaisa Tamvere, karjäärikoordinaator