Harjumaa emakeeleolümpiaad

31. jaanuaril toimus Kose Gümnaasiumis emakeele olümpiaadi piirkonnavoor.

Meie gümnasistid esindasid kooli järgmiste saavutustega: G1 klassiastmes Meeri Pappel (juhendaja Kristiine Kurema) 10. klasside arvestuses 3.-4. koht, Maria-Helena Heinla (juhendaja Kirsi Rannaste) 5.-6. koht, Viktoria Jefimova (juhendaja Kaidi Kolsar) 8.-9. koht ning  Emily Keersalu (juhendaja Kaidi Kolsar) 17.-18. koht. G2 klassiastmes võitis Hedy Läets (juhendaja Kristiine Kurema) 11. klasside ning ka 11.-12. klasside arvestuses, Merilin Radvilavičius (juhendaja Kristiine Kurema) oli 7. ning Martina Kukk (juhendaja Kirsi Rannaste) 11. G3 õppijatest saavutas 12. klasside arvestuses Kertu Saul (juhendaja  Kirsi Rannaste) 5. koha ning Peeter Paju (juhendaja Kristiine Kurema) ja Janar Velleste (juhendaja Kirsi Rannaste) jagasid 7.-8. kohta.

Aitäh kõigile osavõtjatele ja juhendajatele!