28.11 külalislektorid: Kaido Kubri ja Kristjan Prii

28.11 on Viimsi Gümnaasiumis külalislektoriteks Kaido Kubri ja Kristjan Prii. Allpool külalislektorite lühitutvustused neist endist ja sellest, millest nad rääkima tulevad.

Kaido Kubri on DISC isiksusetüüpide koolitaja ja coach, kelle koolitustel on osalenud tuhanded enesearengu huvilised ja kelle üks-ühele kohtumistel on käinud üle 900 inimese, et õppida iseennast paremini mõistma, motiveerima ja juhtima. Viimsi Gümnaasiumis on Kaidol plaanis rääkida DISCi põnevast maailmast läbi selle vaatenurga, et miks meile tundub, et mõned inimesed on justkui loomult andekad mingites asjades ja mõned lihtsalt ei ole.  Ehk siis kust meie loomulik andekus tegelikult pärit on ja kuidas andekust edasi arendada valdkondades, kus loomulik andekus puudub.  Muuhulgas räägime eesmärkide seadmise julgusest, elurõõmust ja edu teekonna nautimisest, teistest inimestest hoolimisest ning oskusest plaane teha ja süsteeme luua edu saavutamiseks. Lisaks tegeleb Kaido igapäevaselt suhtlemisega, hallates umbes 600+ tudengi tööviisa protsessi Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Slovakkias, et nad saaks suvel Ameerikasse tööle minna.

Kristjan Prii: “Olen aru saanud, et inimene on seda õnnelikum, mida lühemalt ta oskab vastata küsimusele – kes sa oled? Mina olen Kristjan, arhitekt. Rääkida soovin ma aga valikute tegemisest ja aususest iseenda enda vastu. Oma kogemustest reisimisel sõpradega; töötajaks ning tööandjaks olemisest. Vaikusest, meditatsioonist ja oma emotsioonidega hakkama saamisest. Kas see kõik ka etteantud ajaraami ära mahub, eks see selgub kohapeal. Küsimused on igatahes teretulnud.”

Õpilaste registreerumine külalisloengutele avaneb esmaspäeval (26.11) ja lõpeb kolmapäeva hommikul.

Kaido Kubri, DISC isiksusetüüpide koolitaja ja coach
Kristjan Prii, arhitekt