You are currently viewing Viimsi Gümnaasiumi etluskonkurss

Viimsi Gümnaasiumi etluskonkurss

Teisipäeval, 6. novembril toimus Viimsi Gümnaasiumi esimene etluskonkurss. Konkursil osalesid G1 õpilased Emili Kelle, Viktoria Jefimova, Katriin Agu, Johanna Hanioja, Karita Loim, Kerstin Loit, Eva Lola Sarv. G2 õpilane Iris Alev. G3 õpilased Johann Hermlin, Emily Bruus, Heleriin Lass, Alex Paul Pukk. Etluskonkursi avasid teatrikunsti mooduli õpilased oma luulekavaga. 
Maakondlikule konkursile valiti Viimsi Gümnaasiumi esindajateks 4 etlejat: Alex Paul Pukk (G3), Emily Bruus (G3), Emili Kelle (G1) Heleriin Lass (G3). Eripreemia pälvis Kerstin Loit (G1).
Žürii koosseisus näitleja Helena Lotman (NO99), dramaturg Priit Põldma (NUKU) ja Paide Teatri juht Harri Ausmaa kiitis noorte tekstivalikut ja esitamise mõtestatust. Samuti vesteldi noortega pärast konkurssi ning anti konstruktiivset tagasisidet.
Külli Täht
Teatrikunsti mooduli juhendaja

Žürii koosseisus näitleja Helena Lotman (NO99), dramaturg Priit Põldma (NUKU) ja Paide Teatri juht Harri Ausmaa. Foto: Emily Bruus