You are currently viewing Liisa Veski ja Oscar Moretti pälvisid päranditegijate konkursil tunnustuse

Liisa Veski ja Oscar Moretti pälvisid päranditegijate konkursil tunnustuse

“Kultuuripärand – tema teke, säilitamine ja arendamine on lakkamatu protsess. Päranditegijate konkursil osalenud noored on saanud otsese kogemuse pärandiloomest ja seeläbi on ajaloost saanud osa nende tänasest igapäevast,“ ütles Muinsuskaitseameti peadirektor Siim Raie tänavusel Euroopa Muinsuskaitsepäevade avaüritusel.

Kõik meie eelmise aasta G1 õppijad on oma panuse pärandi säilitamisesse ja arendamisesse andnud.

Liisa Veski ja Oscar Moretti tööd pälvisid erilise esiletõstmise saavutades gümnaasiumiastmes II ja III koha. Lisaks tunnustusele saadi osa ka Jaak Juske juhitud ajaloolisest jalutuskäigust Tallinna vanimate koolide juurde.

Ajalooõpetaja Kristiina on väga uhke! Õnnitleme tunnustuse pälvinuid ning suur tänu ajalooõpetaja Kristiinat!