You are currently viewing Ingliskeelsete raamatute nädal – soovita raamatuid!

Ingliskeelsete raamatute nädal – soovita raamatuid!

Suurbritannia koolides tähistatakse sel nädalal raamatunädalat. Nõnda on tehtud juba 100 aastat. Elame neile siit kaugelt kaasa ja korraldasime oma ingliskeelsete raamatute nädala ning klassiruumide uksed muutusid raamatute esikaanteks!

Sel nädalal saab vähemalt ühes inglise keele tunnis raamatut lugeda ning soovijatel on võimalus osa võtta ingliskeelsest loovkirjutamise töötoast kolmapäeval, 6. novembril. Üksikud vabad kohad on veel jäänud. Osalussoov pane teele aadressil .

Iga päev ilmub tabloodele ka lugemissoovitus mõnelt endiselt või praeguselt inglise keele õpetajalt.

Kui ka Sinul on raamat, mida sooviksid kooliperele soovitada, saada lühike ingliskeelne tutvustus aadressil Osalejate vahel loositakse välja ingliskeelseid raamatuid.