Emakeeleolümpiaad Viimsi Gümnaasiumis

7. – 22. jaanuarini testisid kõik gümnasistid eesti keele tundides oma keelealaseid teadmisi, osaledes õpetaja Kirsi Rannaste koostatud internetipõhisel emakeeleolümpiaadil.

Olümpiaadi käigus selgusid VGMi parimad eesti keele tundjad: G1 klassiastmes Viktoria Jefimova ja Emily Keersalu (juhendaja Kaidi Kolsar), Maria-Helene Heinla (juhendaja Kirsi Rannaste) ning Meeri Pappel (juhendaja Kristiine Kurema); G2 klassiastmes Martina Kukk (juhendaja Kirsi Rannaste), Hedy Läets ja  Merilin Radvilavičius (juhendaja Kristiine Kurema) ning G3 klassiastmes Marianne Ojang (juhendaja Kaidi Kolsar), Kertu Saul ja  Janar  Velleste (juhendaja Kirsi Rannaste), Peeter Paju ja Ragnar-Markus Manitski (juhendaja Kristiine Kurema).

Kooliolümpiaadi parimad said edasivõistlemise võimaluse  31. jaanuaril Harjumaa emakeeleolümpiaadil.